Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut afacerist din Iași a încercat să se sinucidă într-un mod îngrozitor

Un cunoscut afacerist din Iași a încercat să se sinucidă într-un mod îngrozitor

Un cunoscut afacerist din Iași a încercat să se sinucidă într-un mod îngrozitor
Sursa foto: foto: Intact Images
21 Iul 2017   •   08:18

Medicii de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi fac eforturi pentru a salva viata unui om de afaceri din Iasi care a decis sa se sinucida. De mai mult timp, barbatul in varsta de 44 ani, suferea de depresie, dupa cum au spus rudele. Vasile Roman a ajuns in aceasta stare din cauza afacerii care mergea din ce in ce mai prost, potrivit BZI.ro.

Omul de afaceri acumulase datorii mari la stat si se afla in pragul de a pierde tot. Pentru ca nu a gasit solutii pentru a iesi din impasul financiar, Vasile Roman a decis sa se sinucida. Marti, Vasile Roman a fost transportat de urgenta la unitatea medicala mentionata, dupa ce familia l-a gasit intr-o balta de sange in propria locuinta.

La spital, medicii l-au diagnosticat cu multiple plagi superficiale in abdomen si o plaga penetranta in burta. Dupa ce si-a infipt cutitul in abdomen, barbatul a baut o substanta toxica folosita se apicultori. Medicii au reusit sa elimine substanta toxica care se afla in stomac, deoarece pacientul a fost transportat la spital intr-un timp scurt de la ingestia otravii. Dupa efectuarea spalaturilor gastrice, omul de afaceri a fost dus direct in sala de operatie, pentru ca avea sange in abdomen.

Conform celor declarate de medicii de la unitatea medicala mentionata, omul de afaceri are sanse sa scape cu viata. Bărbatul are o afacere in localitatea ieseana Sipote. Dupa externare, pacientul va fi indrumat la Institutul de psihiatrie Socola din iasi pentru consult de specialitate.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close