Antena 3 CNN Actualitate Un important spital din București urmează să fie relocat

Un important spital din București urmează să fie relocat

Un important spital din București urmează să fie relocat
Sursa foto: Foto: bucuresti.ro
29 Mar 2017   •   21:50

Consilierii generali ai Capitalei au fost de acord, miercuri, cu transmiterea imobilului cu destinaţie medicală din Şoseaua Pantelimon nr. 292 în Administrarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), aici urmând să fie relocat personalul Spitalului de Pneumoftiziologie ''Sf. Ştefan'', scrie Agerpres.

"Se aprobă transmiterea imobilului cu destinaţie medicală situat la adresa Şoseaua Pantelimon nr. 292, sector 2 Bucureşti, format din corpurile A, B şi C (etajul 2), în suprafaţă totală de 2.682 mp, aflat în proprietatea Municipiului Bucureşti, în administrarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti", prevede hotărârea. 

În raportul de specialitate se menţionează că imobilul în care îşi desfăşoară activitatea Spitalul de Pneumoftiziologie ''Sf. Ştefan'', situat la adresa str. Salcâmilor nr. 21-23, sector 2, este pe punctul de a fi vândut de către proprietarul de drept al clădirii. Drept urmare, ASSMB solicită relocarea unităţii medicale în spaţiul din Şoseaua Pantelimon. 

Imobilul în care a funcţionat spitalul ''Sf. Ştefan'' a fost restituit în natură în 2008. 

În ce priveşte imobilul din Şoseaua Pantelimon, în corpurile A, B şi C (etajul 2) a funcţionat fosta Policlinică cu plată nr. 2, reorganizată în Societatea Civilă Medicală ''Dr. Scafa Udrişte'' şi Asociaţii. Având în vedere că societatea a înregistrat debite în evidenţele Direcţiei Venituri, a fost emisă o notă de reziliere, iar spaţiul respectiv a fost preluat de către Municipiul Bucureşti. 

În corpul C, la parter şi etajul 1 funcţionează cabinete medicale individuale care fac obiectul unor contracte de concesiune încheiate de medicii titulari ai spaţiilor medicale cu Municipiul Bucureşti, spaţii care în prezent se află în procedura de vânzare. 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close