Antena 3 CNN Actualitate Un jurnalist din Costa Rica explică de ce copilul Elenei Udrea poate fi ținta unei răpiri

Un jurnalist din Costa Rica explică de ce copilul Elenei Udrea poate fi ținta unei răpiri

Un jurnalist din Costa Rica explică de ce copilul Elenei Udrea poate fi ținta unei răpiri
11 Oct 2018   •   21:51

Un jurnalist din Costa Rica a explicat în exclusivitate pentru Antena 3 cât de veridică este posibilitatea ca fiica Elenei Udrea să fie răpită în Costa Rica.

Christian Montero, jurnalist Telenoticias. Canal 7, Costa Rica, vorbește despre cazul unei femei din China a fost eliberată de polițiști după ce a fost sechestrată mai multe zile.

Citește și: Singura cale de scăpare pentru Elena Udrea și Alina Bica. Interviu exclusiv cu procurorul-șef din Costa Rica

"Între chinezi sunt multe astfel de cazuri aici, mai ales între traficanți de droguri, care fură droguri, fură bani și forma de plată este, în principiu, răpirea.

Mai sunt și alte tipuri de răpiri, dar cele mai multe au legătură cu crima organizată", spune Christian Montero.

Potrivit jurnalistului, Elena Udrea ar putea deveni o țintă din cauza faptului că este un fost politician bogat.

"Un politician foarte bogat care vine aici ar fi trebuit să fie un semnal de alarmă pentru un grup penal, dar este destul de dificil pentru că cine face asta sunt cei din medii cu trafic de droguri, specializați pe o zonă în care anumite naționalități au acces", a subliniat Montero.

Citește și: Momente de bucurie maximă pentru Elena Udrea în Costa Rica. Corespondență de ultimă oră

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a spus într-un interviu în exclusivitate pentru Sinteza Zilei că se teme pentru siguranța Elenei Udrea și a fiicei lor.

„Eu mă gândesc că acțiunea aceasta de la Interpol stradală le-a expus pe Elena și Alina mediatic și le-au pus siguranța în pericol. Identitatea lor a fost expusă.

Acum toată lumea știe exact unde locuiesc, știu exact cum arată iar într-un context în care în presă se spune despre ele că au averi de milioane de euro.

Citește și: Interviu exclusiv cu românul care le-a ajutat pe Udrea și pe Bica în Costa Rica

Gândiți-vă cât de puțin mă mai simt eu acum în siguranță pentru că în partea aceasta a lumii, inclusiv în Costa Rica, se tot vorbește despre răpiri, despre sechestrări, de răscumpărări. Iar atât eu cât și ele, dar cel mai important, fetița noastră poate deveni o țintă în orice moment”, a declarat Alexandrov.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close