Antena 3 CNN Actualitate Un procuror DIICOT a scris cea mai bună piesă de teatru a anului în România

Un procuror DIICOT a scris cea mai bună piesă de teatru a anului în România

Un procuror DIICOT a scris cea mai bună piesă de teatru a anului în România
Sursa foto: sursa foto: Facebook/ Daniel Oltean
08 Mai 2018   •   19:30

Daniel Oltean, procuror în cadrul Serviciului teritorial DIICOT Târgu Mureş, a obţinut luni seara la Alba Iulia premiul pentru cea mai bună piesă de teatru a anului 2017, în cadrul Galei UNITER. Piesa premiată se numeşte ”50 de secunde”.

Trofeul i-a fost înmânat de principesa Elena, cea de-a doua fiică a regelui Mihai, iar câştigătorul a spus în discursul rostit cu această ocazie că profesia de magistrat i-a fost de ajutor în crearea pieselor de teatru, potrivit Adevărul.

 ”Multă lume m-a întrebat dacă mă aşteptam să câştig. Oricine trimite un text sau oricine trimite la un concurs se aşteaptă să câştige. În cercul meu de prieteni mi se întâmplă, de regulă, lucrul cel mai altfel. Dacă suntem 20, eu mă voi întâlni cu ursoaica cu pui în pădure, mie mi se rup pantalonii la nuntă agăţaţi de un cui, mie mi s-a întâmplat să trimit un text acum 2 ani la un concurs. A fost inedit şi acolo. Nu am câştigat, iar apoi am aflat că a fost singura piesă trimisă la concursul respectiv şi, ca urmare, nu s-a putut juriza. De aceea mulţi în jurul meu, spun «Daniel numai ţie ţi se putea întâmpla asta». Şi uite că mie mi s-a întâmplat asta acum şi sunt foarte fericit”, a spus Daniel Oltean.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close