Antena 3 CNN Actualitate Ungaria vrea să ridice un zid la graniţa cu România

Ungaria vrea să ridice un zid la graniţa cu România

Ungaria vrea să ridice un zid la graniţa cu România
Sursa foto: sursa: euractiv.com
15 Sep 2015   •   15:56

Guvernul ungar a decis să pregătească terenul pentru a extinde zidul anti-imigranţi de la graniţa cu Serbia în aşa fel încât să cuprindă şi graniţa cu România, potrivit Reuters.

Măsura, ar urma să preîntâmpine o posibilă schimbare de rută a refugaţilor, a explicat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto.

"Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România." - a spus ministrul de Externe de la Budapesta.  - See more at: http://www.b365.ro/criza-imigrantilor-ungaria-incepe-constructia-unui-zid-la-granita-cu-romania_237164.html#sthash.5ttdvpkO.dpuf"Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România." - a spus ministrul de Externe de la Budapesta. - See more at: http://www.b365.ro/criza-imigrantilor-ungaria-incepe-constructia-unui-zid-la-granita-cu-romania_237164.html#sthash.5ttdvpkO.dpuf
"Am luat decizia de a începe lucrările de pregătire, în caz că presiunea migraționistă s-ar putea muta la granița cu România, după sigilarea graniței cu Serbia. Nu e exclus ca imigranții să încerce rute alternative, prin România." - a spus înaltul oficial.

×
Subiecte în articol: spatiul Schengen imigranti
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close