Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, audiat la DNA: "Am plătit cu 2000 de lei în plus taxe, dar nu le mai cer înapoi"

Victor Ponta, audiat la DNA: "Am plătit cu 2000 de lei în plus taxe, dar nu le mai cer înapoi"

Victor Ponta, audiat la DNA: "Am plătit cu 2000 de lei în plus taxe, dar nu le mai cer înapoi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Aug 2015   •   11:12

Premierul Victor Ponta a mers la DNA, miercuri, pentru a fi audiat în dosarul "Turceni-Rovinari", în care este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Victor Ponta a declarat la ieşirea de la DNA, unde a stat 15 minute, că a primit o copie a expertizei financiar-contabile dispuse în dosarul în care este urmărit penal, din care rezultă că a plătit cu 2.000 de lei în plus taxe, precizând că va reveni să dea declaraţii când îl cheamă procurorul

Înainte de a merge la DNA, Victor Ponta a fost la Cotroceni. Acesta a fost însoţit de vicepremierul Gabriel Oprea.

Premierul a fost întrebat de jurnalişti dacă va da miercuri o declaraţie la DNA, dar şi dacă îşi va da demisia de la şefia Guvernului, însă nu a răspuns la niciuna dintre întrebări.
   
În momentul în care Ponta a coborât din maşina cu care a venit la DNA, un bărbat a scandat "Daţi-vă demisia! Cu televizorul, aţi minţit poporul", premierul spunând: "Cu televizorul, da... Cine-s oamenii?".
   
De la DNA, premierul Victor Ponta va merge la Palatul Victoria, miercuri, de la ora 12.00, fiind programată prima şedinţă de Guvern după trei săptămâni de vacanţă.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close