Antena 3 CNN Economic Auto 114 şoferi amendaţi pentru depăşirea vitezei în drum spre mare, pe Autostrada Soarelui

114 şoferi amendaţi pentru depăşirea vitezei în drum spre mare, pe Autostrada Soarelui

114 şoferi amendaţi pentru depăşirea vitezei în drum spre mare, pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    05 Aug 2011   •   17:00

114 şoferi au fost amendaţi, vineri, pentru depăşirea vitezei pe Autostrada Soarelui, în urma unei acţiuni a Secţiei de Poliţie Autostrăzi, conform unui comunicat al Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului General de Poliţie Rutieră.

Secţia de Poliţie Autostrăzi a organizat şi desfăşurat o acţiune pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, în intervalul orar 08.00 - 12.00, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora comise pe fondul nerespectării normelor rutiere care reglementează viteza de deplasare a autovehiculelor pe drumurilor publice.

În cadrul acţiunii au fost folosite mai multe radare „în cascadă”, printre care şi sistemele de măsurare a vitezei de tip „TRU-CAM”, care măsoară viteza autovehiculelor prin sistemul undelor laser.

Poliţiştii au constatat 221 de contravenţii, fiind depistaţi 114 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză pentru acest sector de drum.

Au fost aplicate 38 de sancţiuni pentru nerespectarea normelor care reglementează activitatea transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane, 30 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru conducerea de autovehicule cu defecţiuni tehnice.

×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui A2 Poliţia Rutieră
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close