Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia rutieră, îngreunată din cauza ceţii. Vezi drumurile cu probleme

Circulaţia rutieră, îngreunată din cauza ceţii. Vezi drumurile cu probleme

Circulaţia rutieră, îngreunată din cauza ceţii. Vezi drumurile cu probleme
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Ian 2011   •   09:07

Ceaţa continuă să provoace probleme în trafic. Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, miercuri, din cauza ceţii dense existente pe numeroase drumuri importante din ţară, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Astfel de probleme sunt semnalate pe autostrăzile Bucureşti – Constanţa şi Bucureşti – Piteşti şi în judeţe precum: Ilfov, Argeş, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Olt, Vâlcea, Vrancea, Neamţ, Braşov, Harghita, Mureş, Brăila, Tulcea şi Constanţa.

În Bistriţa, o femeie a ajuns la spital cu leziuni la coloana vertebrală şi la cap după ce maşina în care mergea cu soţul ei a fost lovită de o dubă. Şoferul acesteia s-a angajat într-o depăşire, însă din cauza ceţii, nu a văzut maşina celor doi.

Probleme există şi pe câteva artere rutiere importante, unde se circulă în condiţii de iarnă, pe suprafaţa carosabilă existând un strat subţire de zăpadă (sub 1 centimetru).

Drumuri cu circulaţie îngreunată:

DN7A Vidra – Obârşia Lotrului (judeţul Vâlcea)

DN13E Zagon – Barcani (judeţul Covasna)

DN7A Groapa Seacă – Jiet (judeţul Hunedoara)

DN1R, în localitatea Beliş (judeţul Cluj)

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum şi vizibilitate, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare.




 

×
Subiecte în articol: ceata
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close