Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident de circulaţie. Un om a murit, iar maşina pe care o conducea a fost ruptă în două

Grav accident de circulaţie. Un om a murit, iar maşina pe care o conducea a fost ruptă în două

Grav accident de circulaţie. Un om a murit, iar maşina pe care o conducea a fost ruptă în două
25 Oct 2008   •   12:48

Graba şi o clipă de neatenţie i-au fost fatale unui şofer de 72 de ani. Bărbatul a murit sâmbătă dimineaţă pe DN1, în apropiere de Paralela 45, după ce, a încercat să pătrundă pe un drum lateral, fără să se asigure. Autoturismul său a fost rupt în doua de o altă maşină care l-a lovit în plin. Alături de şofer se mai aflau o femeie şi un copil de aproximativ 10 ani. Ambii sunt în stare critică.
Conducătorul Daciei circula dinspre Ploieşti către Braşov. A încercat să pătrundă de pe DN1 pe un drum lateral, insa fara sa se asigure si fara sa acorde prioritate. Un alt autoturism l-a lovit in plin. În urma impactului Dacia s-a rupt, pur şi simplu în două, iar şoferul a murit pe loc. Şoferul celeilalte maşini implicate în accident, dar şi pasagerul din dreapta, au scăpat cu răni uşoare.

Grav accident de circulaţie şi în judeţul Bihor, unde patru oameni printre care şi un copil de trei ani au murit striviţi în maşină de un tir scăpat de sub control. Şoferul autotrenului a intrat în depăşire, nu a mai putut redresa camionul şi a lovit un autoturism în care se aflau două familii. Accidentul a avut loc pe DN79, în apropiere de Salonta. În accident a mai fost implicată o maşină, care, în timp ce încerca să evite automobilul deja avariat, a intrat în plugul tractorului pe care tir-ul a încercase să-l depăşască. Din cauza accidentului, circulaţia a fost îngreunată şi, pe DN 79, în apropiere de Salonta, s-au format coloane de maşini de câţiva kilometri.
Antena 3

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close