Antena 3 CNN Economic Auto O bătrână a fost călcată de trei maşini pe DN 17. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

O bătrână a fost călcată de trei maşini pe DN 17. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului

O bătrână a fost călcată de trei maşini pe DN 17. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Iun 2011   •   16:14

Accident terifiant în comuna suceveană Vama, pe DN 17. O bătrână de 86 de ani a murit, după ce a fost lovită de trei maşini. Şoferul primului autovehicul care a lovit-o pe femeie a proiectat-o pe celălalt sens al dumului, apoi a fugit de la locul accidentului şi a abandonat maşina.

Femeia mergea pe marginea DN 17, în comuna Vama, şi a fost lovită de o autoutilitară. Ea a fost proiectată pe sensul opus de mers, după care a fost lovită de o altă autoutilitară şi apoi de un autoturism. În urma accidentului, bătrâna a murit.

Şoferul primei maşini care a lovit-o pe bătrână nici măcar nu a oprit. Poliţiştii au descoperit ulterior că autovehiculul înmatriculat în municipiul Bucureşti a fost abandonat după pasajul de trecere la nivel cu calea ferată de pe strada Voroneţ, din oraşul Gura Humorului.

Potrivit primelor cercetări, autoutilitara era condusă de un bărbat de 39 de ani din municipiul Suceava. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

×
Subiecte în articol: batrana sofer accident rutier
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close