Antena 3 CNN Economic Biz News Mitropolia Moldovei şi Bucovinei îşi deschide C.A.R.: Vor împrumuta enoriaşii cu o dobândă de 6%

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei îşi deschide C.A.R.: Vor împrumuta enoriaşii cu o dobândă de 6%

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei îşi deschide C.A.R.: Vor împrumuta enoriaşii cu o dobândă de 6%
Sursa foto: Foto: Video News
05 Mar 2011   •   14:58

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei îşi deschide Casă de Ajutor Reciproc. Oamenii care nu se califică pentru un împrumut la bancă pot lua bani de la Mitropolie, cu o dobândă de 6%.

Bugetul Casei de Ajutor Reciproc a Mitropoliei Iaşi este de aproape 300.000 de lei, iar primele împrumuturi se vor acorda începând de săptămâna viitoare.

Oamenii spun că ajutorul de la Mitropolia Iaşi este mai mult decat binevenit având în vedre că o duc din ce în ce mai greu

Pentru a obţine un împrumut de la Casa de Ajutor Reciproc a Mitropoliei Iaşi oamenii trebuie să prezinte, după caz, fie o adeverinţă de salariu fie ultimul cupon de pensie.

Preotul Grigore Timoftescu, preşedintele CARCM, a declarat, sâmbătă, că este convins că instituţia va avea multe solicitări de împrumuturi, având în vedere dobânda redusă care este percepută, de doar 6%, dar şi încrederea oamenilor în Biserică, informează Mediafax.
   
El a precizat că primele împrumuturi vor fi de maximum 5.000 de lei şi vor fi acordate începând de săptămâna viitoare.
   
În momentul obţinerii împrumutului, enoriaşul va trebui să completeze o cerere, însă trebuie să îndeplinească două condiţii, să aibă un venit constant şi să fie creştin-ortodox.

 



×
Subiecte în articol: imprumut banca enoriasi dobanda
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close