Antena 3 CNN Economic Companii Vedetele din întreaga lume pierd milioane de fani pe Twitter. Iată de ce

Vedetele din întreaga lume pierd milioane de fani pe Twitter. Iată de ce

Vedetele din întreaga lume pierd milioane de fani pe Twitter. Iată de ce
21 Iul 2018   •   11:35

De la fostul președinte Barack Obama și până la Justin Bieber, cele mai faimoase vedete din mediul social au pierdut joi milioane de fani pe Twitter, deoarece platforma a început o procedură de curățare masivă a conturilor suspecte.

Prin închiderea conturilor false, Twitter speră să restabilească credința în platforma controversată, unde numărul de fani, de la divertisment până la politică, poate fi umflat de conturi false, raportează New York Times. Twitter a declarat că se așteaptă ca închiderea conturile false va reduce numărul total al platformei cu aproape 6%, un procentaj semnificativ, raportează Times.

Katy Perry, cea mai urmărită persoană de pe Twitter, a pierdut cel puțin 1,5 milioane de fani lăsând-o la numai 107 milioane de fani, conform rapoartele Variety. Justin Bieber și Taylor Swift au pierdut în jur de 2 milioane fiecare, lăsându-i la 104 milioane, respectiv 83,2 milioane de fani.

"Această actualizare specifică se concentrează pe fani, deoarece este una dintre cele mai vizibile caracteristici ale serviciului nostru și adesea asociată cu credibilitatea contului", a scris Vijaya Gadde, director pentru siguranța și politica Twitter.

Sursă: TIME 

×
Subiecte în articol: Twitter
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close