Antena 3 CNN Actualitate Media Liana Stanciu, implicată în cazul Cenzură la TVR: "Poate că am greşit"

Liana Stanciu, implicată în cazul Cenzură la TVR: "Poate că am greşit"

Liana Stanciu, implicată în cazul Cenzură la TVR:  "Poate că am greşit"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Aug 2013   •   11:07

Liana Stanciu, prezentatorul Festivalului Callatis difuzat pe TVR, a revenit asupra declaraţiei şi a spus că "poate a greşit" atunci când a smuls microfonul din mâna unui artist care cânta o melodie cu versuri antiprezidenţiale.

"Poate că am greşit. Mi-am ascultat producătorul, e o chestiune de profesionalism. Mi se pare că nu pot fi acuzată de nimic", a declarat Liana Stanciu, miercuri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

De asemenea, jurnalista a mai precizat că rapperul What's up a folosit cuvinte obscene. "De două ori, a folosit acel cuvânt care rimează cu ", a adăugat Liana Stanciu.

Prezentatoarea Festivalului Callatis difuzat pe TVR mai preciza ieri că artistul şi-a depăşit timpul acordat lui, un alt motiv pentru care i-a smuls microfonul din mână.

Marţi, Liana Stanciu susţinea că "nu s-a întâmplat nimic grav", după ce i-a smuls microfonul din mână rapperului What's up, atunci când acesta cânta la TVR o melodie despre preşedintele Traian Băsescu şi chiar cerea demisia acestuia.

Cenzură la TVR: Băsescu, protejat. Cum ia televiziunea publică microfonul artiştilor. Liana Stanciu: "Nu a fost nimic grav"

Rapperul What's up, Marius Ivancea, implicat în scandalul cenzurii la TVR, susţine că i-au "scăpat" nişte cuvinte care nu se dau la televizor într-un anumit interval orar şi că i s-a atras atenţia că a depăşit timpul.



×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close