x close

Fii alături de noi!

SUA se îndreaptă către un dezastru economic. O treime din companiile de petrol și gaze ar putea falimenta

de 12 Ian 2016   •   12:32
SUA se îndreaptă către un dezastru economic. O treime din companiile de petrol și gaze ar putea falimenta 8
O treime din companiile de petrol şi gaze din SUA ar putea falimenta din cauza prăbuşirii preţurilor, scriu jurnaliştii de la Wall Street Journal. Barilul de petrol a ajuns la 30 de dolari, iar declinul continuă.

Trei bănci majore apreciază că preţurile  se vor îndrepta spre 20 de dolari pe baril, din cauza încetinirii economiei chineze, a aprecierii dolarului şi a faptului că activităţile extractive vor contina în pofida supraofertei.

Pentru companiile petroliere, supravieţuirea va fi posibilă dacă preţul  va reveni la cel puţin 50 de dolari pe baril, consideră analiştii. Aceştia cred că actuala criză este mai gravă şi de durată mai lungă decât fiecare dintre ultimele cinci prăbuşiri ale cotaţiilor petrolului care au avut loc din 1970 până în prezent.


poza

Actualitate

Noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea. Ce spune martorul principal al accidentului

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre mașina lui Dan Condrea și un copac de pe marginea șoselei ce leagă Buftea de Corbeanca a fost un biciclist. „Mă plimbam cu bicicleta. Înainte de...

31 Mai 2016  •  00:26

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati