x close

Fii alături de noi!

SUA se îndreaptă către un dezastru economic. O treime din companiile de petrol și gaze ar putea falimenta

de 12 Ian 2016   •   12:32
SUA se îndreaptă către un dezastru economic. O treime din companiile de petrol și gaze ar putea falimenta 8
O treime din companiile de petrol şi gaze din SUA ar putea falimenta din cauza prăbuşirii preţurilor, scriu jurnaliştii de la Wall Street Journal. Barilul de petrol a ajuns la 30 de dolari, iar declinul continuă.

Trei bănci majore apreciază că preţurile  se vor îndrepta spre 20 de dolari pe baril, din cauza încetinirii economiei chineze, a aprecierii dolarului şi a faptului că activităţile extractive vor contina în pofida supraofertei.

Pentru companiile petroliere, supravieţuirea va fi posibilă dacă preţul  va reveni la cel puţin 50 de dolari pe baril, consideră analiştii. Aceştia cred că actuala criză este mai gravă şi de durată mai lungă decât fiecare dintre ultimele cinci prăbuşiri ale cotaţiilor petrolului care au avut loc din 1970 până în prezent.


poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati