Antena 3 CNN Externe "Câte o armă pentru fiecare!". Răspunsul israelienilor la "terorismul de cuţit"

"Câte o armă pentru fiecare!". Răspunsul israelienilor la "terorismul de cuţit"

"Câte o armă pentru fiecare!". Răspunsul israelienilor la "terorismul de cuţit"
Sursa foto: Foto:www.scmp.com
20 Oct 2015   •   20:10
Valul de atacuri teroriste cu arme albe, îndreptate împotriva israelienilor şi evreilor, a îngrozit o ţară întreagă care cere acum arme de foc pentru fiecare cetăţean.

După ce mai mulţi oameni de stat din Israel, printre care se numără ministrul pentru Educaţie, dar şi primarul Ierusalimului, au fost fotografiaţi în public purtând arme la brâu, mii de israelieni cer acum permise de port-armă, scrie vocativ.com.

Ministerul israelian pentru Securitate Internă a precizat că a fost asaltat de solicitări, inclusiv din partea unor soldaţi care au cerut să li se permită să poarte arma cu ei şi în timpul liber, gardieni, voluntari din cadrul poliţiei dar şi civili.

De aproape două săptămâni, israelienii sunt vânaţi pe stradă.

Ministrul israelian pentru Educaţie, Naftali Bennett, a fost fotografiat pe stradă purtând o armă la brâu. Imaginile au fost postate pe Facebook, unde au adunat mii de like-uri şi comentarii apreciative.



"Terorismul de cuțit nu ne va înfrânge", a declarat Netanyahu în deschiderea unei noi sesiuni a parlamentului, desfășurată sub semnul violențelor care zguduie în ultimele zile Israelul și teritoriile palestiniene ocupate.





×
Subiecte în articol: Ierusalim Israel atacuri teroriste
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close