Antena 3 CNN Externe A vrut doar să facă nişte bani extra. "Nimeni nu o bănuia de aşa ceva"

A vrut doar să facă nişte bani extra. "Nimeni nu o bănuia de aşa ceva"

A vrut doar să facă nişte bani extra. "Nimeni nu o bănuia de aşa ceva"
Sursa foto: Foto: 987jack.com
26 Iun 2012   •   20:41

Sarah Tressler a scris numeroase articole pentru Houston Chronicle până în martie, când Houston Press, un alt ziar săptămânal, a dezvăluit că ea este şi stripteuză în acelaşi timp.

Din moment ce şi-a pierdut locul de muncă, ea a fost nevoită să se dezbrace de haine în continuare pentru a-şi plăti facturile. Asta a ajutat-o şi la promovarea noii ei cărţi, Jurnalul unei stripteuze furioase".

Cartea compilează postări de pe blogul lui Tressler, blog care poartă de asemenea acelaşi nume. Blogul a fost înfiinţat cu câţiva ani înainte ca ea să fie concediată.

Tressles a spus că a început să facă streaptease în anul doi de facultate, pentru că avea mare nevoie de bani. Cu toate acestea, unele trucuri învăţate la "locul de muncă" au ajutat-o foarte mult în jurnalism.

"Acolo mi-am dezvoltat abilitaţile de comunicare. De asemenea am învăţat cum să cunosc persoane complet străine în doar câteva minute, astfel încât ele să se simtă confortabil cu mine şi eu cu ele."

"Am avut clienţi care mai de care mai ciudaţi. Unul dintre ei a vrut să fac pipi într-un pahar de şampanie", a râs aceasta. "Nici nu credeam că sunt în stare de asta în timp ce el mă privea, dar am reuşit până la urmă". 

"Am avut şi unii clienţi care prezentau interes asupra unor părţi ale corpului meu cam neobişnuite. Unii dintre ei vroiau să îmi atingă axilele, ăsta era modul lor de a se simţi bine!".


×
Subiecte în articol: jurnalista
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close