Antena 3 CNN Externe Ce a apărut pe site-urile jihadiste, cu puțin timp înainte de atentatul de la Londra. Mesajul secret pentru ”lupii singuratici”

Ce a apărut pe site-urile jihadiste, cu puțin timp înainte de atentatul de la Londra. Mesajul secret pentru ”lupii singuratici”

Ce a apărut pe site-urile jihadiste, cu puțin timp înainte de atentatul de la Londra. Mesajul secret pentru ”lupii singuratici”
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2017   •   16:07

Fanaticii ISIS au postate mesaje secrete pe site-uri jihadiste prin care îndemnau ”lupii singuratici” să atace Parlamentul britanic, cu doar câteva săptămâni înainte ca Khalid Masood să ucidă patru oameni, la Londra.

Mirror scrie că a descoperit mesajele secrete postate de extremiști în care erau încurajate atentatele în Marea Britanie. Printre ele se numără și o imagine cu un luptător îmbrăcat precum jihadistul John, înarmat cu o sabie, în fața Big Ben, un simbol al Londrei.

Ilustrația mai cuprindea și un steag zdrențuit al Regatului Unit și o minge de foc.

Câteva săptămâni mai târziu, Khalid Masood, un britanic convertit la islam şi condamnat de mai multe ori pentru agresiuni, deţinere ilegală de arme, a intrat cu automobilul în pietonii de pe podul Westminster, a trecut de porţile Parlamentului şi a înjunghiat mortal un poliţist neînarmat, iar apoi a fost împuşcat mortal de poliţişti. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close