Antena 3 CNN Externe DE NECREZUT. Câţi bani s-au strâns la cheta online pentru Grecia

DE NECREZUT. Câţi bani s-au strâns la cheta online pentru Grecia

DE NECREZUT. Câţi bani s-au strâns la cheta online pentru Grecia
02 Iul 2015   •   11:42

Campania lansată de un britanic pentru ajutorarea Greciei a prins aripi. Peste 76,100 de oameni au dat bani peste ca Grecia să îşi poată plăti datoria catre creditorii internaţionali. Suma care s-a strâns în doar 5 zile depăşeşte 1 milion 300 de mii de euro. Până la 1 miliard 600 de milioane de euro, atât cât are datorie Grecia, mai este mult, însă cei care susţin această chetă speră că oamenii de pe toată planeta vor pune mână de la mână ca să salveze statul elen.

În funcţie de suma donată, europenii vor primi în schimb o carte poştală cu premierul Alexis Tsipras, o salată cu brânză şi măsline, sau o sticlă de vin grecesc. Campania se va derula până duminică, ziua în care are loc referendumul propus de premierul elen.

Grecia este cunoscută în toată lumea pentru istoria sa, dar mai ales pentru turism. Mulţi turişti sunt însă speriaţi fiindcă în ultimele zile HAOSUL a pus stăpânire pe Grecia. Oamenii au leşinat la cozi pentru a-şi putea scoate banii din bănci.

Grecia a primit un AVERTISMENT DUR din partea FMI care se aşteaptă ca guvernul elen să oprească criza din această ţară. 
 
Turiştii pot profita de criza din Grecia pentru a beneficia de vacanţe mai ieftine. Asta pentru că sejururile S-AU IEFTINIT BRUSC.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close