Antena 3 CNN Externe Diaspora Caz cutremurător în Scoţia. O ROMÂNCĂ a fost găsită măcelărită într-o locuinţă: "Moartea ei a fost extrem de violentă"

Caz cutremurător în Scoţia. O ROMÂNCĂ a fost găsită măcelărită într-o locuinţă: "Moartea ei a fost extrem de violentă"

Caz cutremurător în Scoţia. O ROMÂNCĂ a fost găsită măcelărită într-o locuinţă: "Moartea ei a fost extrem de violentă"
de O.P.    |    09 Dec 2014   •   06:57

O româncă de 23 de ani, din Mediaş, a fost ucisă într-un orăşel din Scoţia. Avea urme de violenţă pe corp, iar poliţiştii au arestat deja un suspect în acest caz.

Presa scoţiană susţine că tânăra se prostitua şi a fost ucisă de către unul din clienţii săi. Familia ei cere acum ajutorul autorităţilor pentru a-i aduce în ţară trupul neînsufleţit. 

Familia ştia că românca era plecată la muncă în Olanda. Au fost anunţaţi prin telefon că poliţiştii scoţieni au găsit-o fără suflare în dormitorul unei case din orăşelul Falkirk.

Anchetatorii spun că moartea ei a fost violentă.

Presa din Scoţia susţine că tânăra se prostitua şi că a fost ucisă de bărbatul care a plătit-o.

"Criminaliştii au preluat ancheta şi un bărbat a fost arestat în legătură cu acest incident. Nimeni altcineva nu mai este cercetat în legătură cu acest caz", spun autorităţile.

Femeia ar fi vrut să se întoarcă definitiv acasă, de Crăciun. N-a mai apucat. Părinţii ei aşteaptă acum un semn de la autorităţile scoţiene. După necropsie, familia ar putea să-i aducă trupul în ţară.

În România, familia e în stare de şoc. Au aflat că repatrierea trupului costă 10 mii de euro. Dacă nu fac rost de această sumă, femeia va fi înmormântată în Scoţia.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close