Antena 3 CNN Externe Două autoturisme-capcană au explodat în centrul Damascului: "Există rămăşiţe umane la faţa locului"

Două autoturisme-capcană au explodat în centrul Damascului: "Există rămăşiţe umane la faţa locului"

Două autoturisme-capcană au explodat în centrul Damascului: "Există rămăşiţe umane la faţa locului"
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
13 Oct 2013   •   23:40

Două atentate sinucigaşe au avut loc duminică seară în centrul Damascului, conform presei oficiale siriene citată de AFP.
   
"Două autoturisme-capcană conduse de şoferi kamikaze au explodat la intrarea în piaţa Omeyyades", a declarat agenţia oficială de presă Sana şi televiziunea de stat siriană, fără a preciza dacă explozia s-a soldat cu victime.
   
Explozia a avut loc în apropiere de clădirea televiziunii de stat siriene iar unul dintre jurnaliştii prezenţi la faţa locului a afirmat că un zid de beton situat în apropierea clădirii a fost avariat însă clădirea în sine este intactă.
   
Imaginile difuzate de către televiziunea oficială siriană al-Ikhbariya arătau mai multe incendii şi fum răspândit în diferite locaţii, în timp ce pompierii soseau la faţa locului.
   
Jurnalistul al-Ikhbariya nu a raportat răniţi, afirmând ulterior că există "rămăşiţe umane la faţa locului, probabil cele ale unui kamikaze".
   
Explozia s-a produs la câţiva kilometri de hotelul în care sunt cazaţi experţii Organizaţiei pentru interzicerea armelor chimice (OIAC) şi ai ONU.

×
Subiecte în articol: Damasc Siria explozie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close