Antena 3 CNN Externe Fostul şef al FMI, într-o stare deplorabilă: Dominique Strauss-Kahn, pozat în închisoare

Fostul şef al FMI, într-o stare deplorabilă: Dominique Strauss-Kahn, pozat în închisoare

Fostul şef al FMI, într-o stare deplorabilă: Dominique Strauss-Kahn, pozat în închisoare
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
20 Mai 2011   •   11:34

O fotografie care nu îl flatează deloc pe fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, realizată în penitenciar, a fost publicată de presa străină. În fotografie, fostul director al Fondului Monetar International apare obosit, nebărbierit şi cu o mimică demnă de milă. Fotografia a fost realizată în celula sa de la închisoarea Rikers Island, relatează New York Daily News.

Dominique Strauss Kahn, fostul şef al FMI va fi eliberat după ce un tribunal din New York a aprobat cererea de eliberare pe cauţiune. Au fost necesare o cauţiune de 1 milion de dolari, o garanţie de 5 milioane de dolari, predarea de către Strauss-Kahn a actelor, purtarea unei brăţări electronice, dar şi pază permanentă pentru fostul şef al FMI. Oricum acesta va sta în arest la domiciliu, în apartamentul soţiei sale.


Fostul director al FMI a scăpat de închisoare, însă va sta în arest la domiciliu. Verdictul judecătorului a venit după un duel înverşunat între apărare şi acuzare.

La şedinţă au fost prezente fiica şi soţia lui Dominique Strauss Kahn. Audierea a început însă cu o veste proastă pentru acesta.

Marele Juriu, un organism independent format din 23 de juraţi, a luat în considerare dovezile prezentate de Biroul meu şi le-a găsit suficiente pentru a decide inculparea şi aducerea în judecată a acuzatului”, a declarat Cyrus Vance procurorul districtului Manhattan.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close