Antena 3 CNN Externe GAFĂ DE PROPORŢII a Poştei elveţiene. "Este ultragiant!"

GAFĂ DE PROPORŢII a Poştei elveţiene. "Este ultragiant!"

GAFĂ DE PROPORŢII a Poştei elveţiene. "Este ultragiant!"
Sursa foto: Foto: thelocal.ch
06 Oct 2013   •   10:28
Poşta elveţiană a recunoscut sâmbătă că a adresat din eroare unor persoane decedate recent mesaje de bun venit şi le-a urat o instalare plăcută în noul lor domiciliu, relatează AFP, conform pesurse.ro.
 
Gafa a fost dezvăluită în emisiunea consumatorilor Espresso, difuzată de postul de radio SFR 1, care a luat interviuri rudelor, şi a fost confirmată de o purtătoare de cuvânt a serviciilor poştale.
 
'Este ultragiant', a declarat o auditoare care a primit un colet însoţit de un prospect care îi dorea tatălui ei, dispărut recent, bun venit în noua sa locuinţă.
 
Erorile s-au produs când unele rude au declarat decesele la Poştă, cerând transferul corespondenţei la domiciliul lor, ceea ce a generat trimiterea unor mesaje-tip pentru mutare.
 
O purtătoare de cuvânt a Poştei Elveţiene a declarat pentru AFP că aceste erori au fost favorizate şi de un nou sistem informatic care a schimbat procesele pentru a sesiza cererile.
 
'Din nefericire, erori de manipulare au fost comise şi au dus la aceste cazuri regretabile. Noi am luat măsuri imediat pentru a evita cazuri similare în viitor', a precizat Poşta Elveţiană într-un comunicat.
 
Serviciile poştale au cerut scuze familiilor în cauză. 
 

×
Subiecte în articol: gafa proportii Posta Elvetia mesaj scuze
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close