Antena 3 CNN Externe Imagini emoţionante. Furat la naştere şi dat ilegal spre adopţie, un bărbat îşi întâlneşte pentru prima oară mama

Imagini emoţionante. Furat la naştere şi dat ilegal spre adopţie, un bărbat îşi întâlneşte pentru prima oară mama

Imagini emoţionante. Furat la naştere şi dat ilegal spre adopţie, un bărbat îşi întâlneşte pentru prima oară mama
26 Mai 2015   •   11:52

Întâlnire emoţionantă pe un aeroport din Santiago de Chile. După 41 de ani de când l-a adus pe lume, o mamă şi-a strâns pentru prima dată la piept fiul. Povestea lor pare desprinsă dintr-un scenariu de film de la Hollywood. La naştere, medicii i-au spus că bebeluşul a murit, iar el a aflat câţiva ani mai târziu de la părinţii adoptivi că a fost abandonat. Adevărul este că el a fost furat la naştere şi dat în mod ilegal spre adopţie.

Travis s-a născut în după-amiaza zilei de 15 noiembrie 1973, pe când mama sa avea 19 ani. Tot în acea zi, ea a primit cea mai groaznică veste pe care o poate primi o mamă. "La câteva ore după naştere, mi-au spus că bebeluşul a murit", mărturiseşte femeia.

Cu toate acestea, ea nu a văzut niciodată trupul neînsufleţit al fiului ei sau un certificat de deces. Şi Travis a ştiut dintotdeauna că a fost adoptat de familia care l-a crescut în oraşul Tacoma, la peste 10.000 de kilometri distanţă de mama sa. Iar recent el a aflat că a fost furat la câteva ore de la naştere.

Nici părinţii săi adoptivi nu au ştiut asta. Lor li s-a spus că fusese abandonat. Acasă, în Chile, Travis şi-a cunoscut şi sora şi alţi patru fraţi.

Acum, Travis şi mama sa, în vârstă de 61 de ani, încearcă să recupereze cei 41 de ani pierduţi.

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close