Antena 3 CNN Externe Incidente la Casa Albă: Doi indivizi au fost reţinuţi, după ce au încercat să intre în sediul Preşedinţiei SUA

Incidente la Casa Albă: Doi indivizi au fost reţinuţi, după ce au încercat să intre în sediul Preşedinţiei SUA

Incidente la Casa Albă: Doi indivizi au fost reţinuţi, după ce au încercat să intre în sediul Preşedinţiei SUA
Sursa foto: Foto: vosizneias.com
02 Mar 2015   •   19:28

Două incidente de securitate au avut loc în ultimele 12 ore la Casa Albă, agenţi ai Secret Service reţinând doi bărbaţi suspectaţi că au încercat să pătrundă în sediul Preşedinţiei Statelor Unite, informează NBC News.
   
Serviciul prezidenţial de pază şi protecţie (Secret Service) a anunţat că primul incident de securitate a avut loc duminică la 23.30 (luni, 6.30, ora României), când un bărbat a sărit gardul Casei Albe într-o zonă în care era o parcare de biciclete. Al doilea incident s-a produs luni la ora 6.45 (13.45, ora României): un alt individ a încercat să pătrundă în curtea Preşedinţiei SUA profitând de ieşirea unui angajat de întreţinere.
   
Ambii suspecţi au fost reţinuţi.
   
O serie de incidente de securitate la Casa Albă, inclusiv unul în care un bărbat a pătruns în clădire înarmat cu un cuţit, au condus la demisia directorului Secret Service Julia Pierson, în octombrie 2014. Noul director al Secret Service este Joseph Clancy.
   

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close