Antena 3 CNN Externe Michael Douglas e pe moarte: Medicii l-au anunțat cât mai are de trăit

Michael Douglas e pe moarte: Medicii l-au anunțat cât mai are de trăit

Michael Douglas e pe moarte: Medicii l-au anunțat cât mai are de trăit
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    11 Mar 2016   •   17:30

Apreciatul actor american Michael Douglas s-a retras la proprietatea sa din Insulele Bermude pentru a-și stabili ultimele dorințe și pentru a-și găsi liniștea interioară întrucât cancerul de care credea că este vindecat a reapărut, iar medicii i-au spus că mai are de trăit doar șase luni, scriu publicațiile ''Radar Online'' și ''Hollywood News Daily'', potrivit Agerpres.

Trista știre provine din surse nenominalizate, care susțin că interpretul din ''Fatal Attraction'' și multe alte pelicule de mare succes și-ar vândut deja o parte din active și își reorganizează în prezent imensa avere. De asemenea, se spune că starul hollywoodian de 71 de ani ar acorda tot mai mult timp aspectelor spirituale și că își dă seama că nu gloria, ci ''familia este totul și cel mai important lucru''.

Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât în stadiul 4 în august 2010. În ianuarie 2011, el a declarat presei că tumoarea a dispărut și că a învins boala.

Îngrijorătoarea informație privind starea lui de sănătate nefiind confirmată oficial, rămâne de sperat ca totul să fi fost un zvon și nimic mai mult.

×
Subiecte în articol: Michael Douglas cancer tumoare boala
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close