Antena 3 CNN Externe Poliţiştii lovesc cu BESTIALITATE o femeie ÎNSĂRCINATĂ. Imaginile care NU trebuiau să apară, salvate de ASTA

Poliţiştii lovesc cu BESTIALITATE o femeie ÎNSĂRCINATĂ. Imaginile care NU trebuiau să apară, salvate de ASTA

Poliţiştii lovesc cu BESTIALITATE o femeie ÎNSĂRCINATĂ. Imaginile care NU trebuiau să apară, salvate de ASTA
Sursa foto: Foto: Captură Youtube
09 Iul 2015   •   13:51

Departamentul de poliţie din Denver a fost acuzat de folosirea forţei excesive, după apariţia unui video care iniţial fusese şters, însă a supravieţuit în sistemul Cloud.

Incidentul a început în momentul în care David Nelson Flores, care se afla în maşină cu soţia însărcinată în şapte luni şi cu copilul, a fost oprit de poliţişti, fiind suspectat că se află în posesia unei substanţe ilegale.

În momentul în care s-au apropiat aceştia l-au văzut pe David Nelson Flores băgându-şi o şosetă albă în gură.

Conform raportului poliţiei, ofiţerii au asistat la momentul coborârii acestuia din maşină, după care toţi "au căzut la pâmânt".

Bătaia a fost pentru David Nelson Flores, spun poliţiştii "spre binele lui", iar bărbatul a fost lovit în faţă şi în cap penmtru a nu se "sufoca".

În momentul în care poliţiştii au început să îl lovească pe David Nelson Flores, Levi Frasier, cel care a filmat incidentul, a tras maşina mai aproape pentru a "arunca o privire mai atentă asupra incidentului."

Acesta a declarat că a încercat să intervină, însă poliţiştii au intervenit şi i-au spus să păstreze distanţa.

Poliţiştii implicaţi în rezolvarea acestei probleme au fost atenţi la faptul că sunt filmaţi. În video se aude cum un ofiţer îi avertizează pe ceilalţi că sunt înregistraţi.

Flores a fost lovit de şase ori de ofiţerul Jones, în timp ce striga, "Scuip drogurile afară! Scuip drogurile afară!"

Potrivit raporatelor poliţiei, raţionamentul ofiţerului Jones a fost "dublu":

În primul rând încercarea de a lua drogurile în posesia cărora se afla, dar şi teama ca un ofiţer, prins sub bărbat să nu fie rănit.

După ce şi-a văzut soţul lovit şi căzut la pământ, soţia sa, Mayra Lazos-Guerrero, speriată că acesta ar putea muri, i-a rugat pe ofiţeri să se oprească.

Jones s-a speriat în momentul în care femeia însărcinată în luna a şaptea s-a apropiat de locul în care soţul ei era căzut şi lovit, aşa că acesta "i-a măturat picioarele". Femeia însărcinată a căzut pe burtă, iar în acel moment, fata lor, care se afla în maşină, a început să plângă.

După ce a fost lovită şi femeia însărcinată, ofiţerul de poliţie devine brusc procupat de tableta celui care filmase incidentul.

"Când mi-au luat tableta eu le-am spus că nu au voie până nu fac rost de mandat, însă acesta m-a întrebat ce program am folosit şi unde este video-ul." Fraiser a declarat că aceştia au trecut peste rugăminţile lui şi i-au scotocit prin gadget, inclusiv prin fotografiile personale, fără să aibă mandat.

"Primul ofiţer care a venit la mine să mă întrebe despre declaraţia mea de martor m-a dus la maşina de poliţie, unde mi-a spus că putem face asta pe calea uşoară, sau pe calea grea." Fraiser a mai spus că poliţiştii i-au cerut "să coopereze şi să le dea ceea ce vor, sau îl vor încarcera."

Fraiser a declarat că în momentul în care şi-a recuperat tableta, videoclipul nu mai exista, era şters.

Când s-a întors acasă în acea seară, a avut parte de o surpriză uriaşă: fusese slavat în sistemul Cloud.

Comandantul Poliţie Denver, Matt Murray, a subliniat faptul că Frasier nu a raportat incidentul aşa cum a fost surprins pe tabletă.

Fraiser a declarat că a făcut acest lucru sub presiune.


În ciuda faptului că a fost chiar ameninţat să şteargă videoclipul, Fraiser făcut ceva curajos şi a prezentat imaginile pe FOX31.

În conformitate cu înregistrările, Flores a fost adus la spital şi tratat, iar acum se confruntă acuzaţii de posesie de droguri.

Mayra Lazos-Guerrero a fost acuzată de obstrucţionarea anchetei, consum de droguri şi abuz asupra copiilor, deoarece, în momentul în care aceştia se aflau în posesia substanţelor, în maşină se afla un copil. Guerrero a fost, de asemenea, prinsă cu droguri în poşetă.








×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Prima apariției a prințesei Kate după ce a fost diagnosticată cu cancer
x close