Antena 3 CNN Externe Probleme de sănătate pentru preşedintele Obama. Medicii au ordonat un examen tomograf: "Avea o umflătură la gât"

Probleme de sănătate pentru preşedintele Obama. Medicii au ordonat un examen tomograf: "Avea o umflătură la gât"

Probleme de sănătate pentru preşedintele Obama. Medicii au ordonat un examen tomograf: "Avea o umflătură la gât"
de O.P.    |    05 Ian 2015   •   07:59
Preşedintele Barack Obama s-a plâns în ultima vreme de dureri abdominale, dar ceea ce l-a îngrijorat cel mai tare a fost o umflătură în zona gâtului, spun jurnaliştii Reuters.

Şeful statului a fost dus la un control medical la spitalul militar Reed, iar medicul său - Căpitanul Ronny Jackson a declarat: "Simptomele prezentate de preşedintele Barack Obama indică un reflux gastro-esofagian, care a cauzat inflamarea ţesutului în zona gâtului".

Pacientul Obama, în vârstă de 53 de ani, a fost supus unui examen tomograf: "I-am inspectat esofagul, apoi am decis să îi facem şi un examen computer tomograf. Rezultatele au fost normale, pentru diagnosticul deja pus de medici", a declarat cpt. Jackson.

Medicul preşedintelui american i-a recomandat acestuia mai multe teste şi analize, pe care şeful statului ar urma să le efectueze în perioada următoare.

Potrivit manualelor de medicină, refluxul gastro-esofagian este cauzat de mai mulţi factori printre care tutun sau consumul de alcool. Mulţi oameni tratează refluxul gastro-esofagian prin schimbarea stilului de viaţă şi medicamente corespunzătoare, însă tratamentul este unul de durată.

Însă, controlul neplanificat al preşedintelui american a generat o mulţime de zvonuri. Revista americană Globe a publicat deja un articol, potrivit căruia preşedintele american ar suferi de cancer, fapt ce a cauzat schimbarea fizică a şefului statului (care a îmbătrânit vizibil într-o perioadă relativ scurtă).

×
Subiecte în articol: Barack Obama cancer
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close