Antena 3 CNN Externe Rezultatele autopsiei lui Tamerlan Ţarnaev. Vezi care a fost cauza morţii suspectului în cazul ATENTATULUI din BOSTON

Rezultatele autopsiei lui Tamerlan Ţarnaev. Vezi care a fost cauza morţii suspectului în cazul ATENTATULUI din BOSTON

Rezultatele autopsiei lui Tamerlan Ţarnaev. Vezi care a fost cauza morţii suspectului în cazul ATENTATULUI din BOSTON
de S.T.    |    04 Mai 2013   •   16:41

Rezultatele autopsiei, făcute publice de presa din Statele Unite, arată cauza decesului lui Tamerlan Ţarnaev, suspectat că ar fi organizat dublul atentat de la maratonul din Boston, soldat cu trei morţi şi peste 260 de răniţi la 15 aprilie.

Fraţii Ţarnaev, SUBIECT DE CARTE. O ziaristă de origine rusă va scrie despre tinerii ceceni care au trimis unde de şoc în SUA

Tamerlan Ţarnaev, în vârstă de 26 de ani, a murit în timpul unui schimb de focuri cu poliţia, în timp ce încerca să fugă, în urma focurilor de armă trase asupra sa şi a rănilor de la cap şi trunchi, potrivit concluziilor autopsiei dezvăluite de CBS News şi mai multe ziare americane.

Tamerlan Ţarnaev, "creierul" atentatului de la Boston, avea legături cu militanţi islamişti din Daghestan


Anterior presa, care îl citează pe suspectul supravieţuitor al atentatelor, fratele lui Tamerlan, Djohar Ţarnaev, a afirmat că cei doi fraţi intenţionau iniţial să comită atentate sinucigaşe cu ocazia Zilei Naţionale americane, de 4 iulie, dar că şi-au schimbat planurile după ce au terminat pregătirea bombelor ascunse în oale sub presiune mai devreme decât anticipaseră.

Următoarea ŢINTĂ a fraţilor Tsarnaev era Times Square din New York

×
Subiecte în articol: atac bomba boston
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close