Antena 3 CNN Externe SUA, în stare de şoc. Ce a fost capabil să facă acest american pentru a scăpa de soţie. "Acum va sta tot restul vieţii în închisoare"

SUA, în stare de şoc. Ce a fost capabil să facă acest american pentru a scăpa de soţie. "Acum va sta tot restul vieţii în închisoare"

SUA, în stare de şoc. Ce a fost capabil să facă acest american pentru a scăpa de soţie. "Acum va sta tot restul vieţii în închisoare"
de O.P.    |    27 Ian 2015   •   09:33

Chris Coleman, un american înstărit din Illinois, SUA avea o relaţie amoroasă cu una din cele mai bune prietene ale soţiei sale. Deşi căsătorit, cu doi copii, Coleman a pus la cale un plan diabolic.

I-a trimis soţiei sale mai multe mesaje de ameninţare (de pe un număr de telefon necunoscut), în care îi spunea că îi va fi omorâtă întreaga familie.

Speriată, femeia în vârstă de 31 de ani, a mers la poliţie, iar autorităţile le-au oferit protecţie.

Deşi din exterior familia Coleman părea una perfectă, lucrurile nu stăteau deloc aşa. Christopher avea o relaţie din 2008 cu o femeie, Tara Lintz, care era prietenă cu soţia lui.

Relaţia a evoluat, iar Coleman chiar a cerut-o de soţie. Tara i-a cerut atunci lui Chris să îşi părăsească soţia pentru a fi împreună.



Pentru că se vedea într-o situaţie fără ieşire, Coleman şi-a strangulat soţia şi cei doi copii, apoi a încercat să scape nevinovat, spunându-le poliţiştilor că a avut loc o spargere în casa lor.



Anchetatorii nu l-au crezut, iar în timpul investigaţiilor a ieşit la iveală faptul că el trimisese mesajele de ameninţare, iar alibiul său nu a fost confirmat.

Acum, Christopher va sta tot restul vieţii după gratii.

 

 

×
Subiecte în articol: crime anchete decese
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close