Antena 3 CNN Externe SUA: Principala gară din Washington, evacuată după o alarmă falsă cu bomba

SUA: Principala gară din Washington, evacuată după o alarmă falsă cu bomba

SUA: Principala gară din Washington, evacuată după o alarmă falsă cu bomba
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    28 Iul 2016   •   03:20

UPDATE 03.20 - Poliţia a anunţat că nu a găsit nimic şi a permis călătorilor să se întoarcă după ce principala gară din Washington, Union Station, a fost evacuată pentru scurt timp miercuri în urma unei alerte cu bombă, informează Reuters. 
    
"Nu am găsit nimic. Nu am fi putut să vă lăsăm să vă întoarceţi dacă nu era totul clar", a declarat un ofiţer de poliţie, care nu şi-a dat numele. 
    
Un angajat la Amtrak a descris incidentul ca fiind o "alarmă falsă" şi a adăugat că ar fi o mică întârziere pentru trenuri. 
    
Întregul incident a durat mai puţin de o oră. 
    
Zeci de oameni au intrat în panică şi au fugit din principala gară a capitalei SUA, situată în centrul oraşului, în apropiere de clădirea Capitoliului, în timp ce poliţia cerceta un posibil pachet suspect după informaţii despre o ameninţare cu bombă, a declarat poliţia. 
    
Un martor a declarat pentru Reuters că oamenii au început să fugă din gară în oraş.

----------------------------

Știrea inițială

Principala gară feroviară din Washington, Union Station, a fost evacuată miercuri noapte după o alertă cu bombă, a declarat un ofiţer de poliţie pentru Reuters. 
    
"Avem o ameninţare cu bombă", a spus ofiţerul, care nu şi-a dat numele, în timp ce el cerea oamenilor să părăsească Union Station, în centrul oraşului, în apropiere de clădirea Capitoliului Statelor Unite.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alerta cu bomba gara SUA
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close