Antena 3 CNN Externe Toţi pasagerii feribotului Norman Atlantic, cuprins de flăcări în largul Albaniei, au fost evacuaţi

Toţi pasagerii feribotului Norman Atlantic, cuprins de flăcări în largul Albaniei, au fost evacuaţi

Toţi pasagerii feribotului Norman Atlantic, cuprins de flăcări în largul Albaniei, au fost evacuaţi
Sursa foto: Foto:independent.co.uk
29 Dec 2014   •   16:07

Toţi pasagerii feribotului Norman Atlantic, la bordul căruia a izbucnit un incendiu în largul Albaniei, provocând moartea a cel puţin cinci persoane, au fost evacuaţi, a anunţat luni Paza de Coastă italiană, citată de AFP.
   
"Toţi pasagerii au fost evacuaţi, nouă membri ai echipajului se află încă la bord pentru a inspecta nava", a afirmat Paza de Coastă pe contul său de Twitter.
   
Norman Atlantic transporta 478 de persoane, dintre care 56 de membri ai echipajului şi 422 de pasageri, inclusiv un român.
   
Autorităţile maritime italiene, elene şi albaneze au lansat o operaţiune pentru a recupera sute de persoane, care au rămas blocate pe feribot.
   
Incendiul a izbucnit la bordul feribotului duminică, în spaţiul destinat autovehiculelor, pe o mare agitată şi în condiţii de rafale violente de vânt, în timp ce nava efectua o cursă între Patras (sud-vestul Greciei) şi Ancona (estul Italiei).
  

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close