Antena 3 CNN Externe Trei soldaţi, înjunghiaţi la Nisa, de un individ care era rudă cu atacatorul de la magazinul evreiesc din Paris

Trei soldaţi, înjunghiaţi la Nisa, de un individ care era rudă cu atacatorul de la magazinul evreiesc din Paris

Trei soldaţi, înjunghiaţi la Nisa, de un individ care era rudă cu atacatorul de la magazinul evreiesc din Paris
de O.P.    |    04 Feb 2015   •   07:36

Trei soldaţi au fost înjunghiaţi în Nisa, de un individ ce purta acelaşi nume de familie cu atacatorul de la supermarketul evreiesc din Paris. Militarii erau în timpul serviciului şi asigurau paza la un radio evreiesc, când au fost atacaţi de un individ care a fost prins rapid, cu ajutorul unor civili ce au văzut întreaga întâmplare.

Individul a încercat să înfigă cuţitul în pieptul primei victime, însă vesta antiglonţ i-a zădărnicit eforturile. Furios, în câteva fracţiuni de secundă, el l-a tăiat pe soldat pe faţă, în timp ce trecătorii veneau în ajutorul militarului.

Atacatorul era deja în vizorul poliţiei franceze şi turce pentru că ar fi încercat să ajungă în Siria, pentru a se alătura jihadiştilor. Cei trei soldaţi răniţi făceau parte dintr-un batalion de peste zece mii de militari mobilizaţi în comunităţile evreieşti, centre comerciale şi staţii de transport public din Franţa, după atacul terorist din ianuarie.

×
Subiecte în articol: terorism
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close