Antena 3 CNN High Tech Apple a început producţia următoarei generaţii de iPhone. Cum vor arăta noile versiuni de telefoane

Apple a început producţia următoarei generaţii de iPhone. Cum vor arăta noile versiuni de telefoane

Apple a început producţia următoarei generaţii de iPhone. Cum vor arăta noile versiuni de telefoane
de S.T.    |    29 Iun 2015   •   19:42
Grupul informatic american Apple Inc. a demarat producția preliminară a unei noi generații de telefoane iPhone, care vor veni cu o noutate tehnologică denumită Force Touch, au declarat pentru Bloomberg surse din interiorul companiei, scrie Agerpres.

Noile versiuni de telefoane iPhone vor avea același dimensiuni ca și actualele iPhone 6 (4,7 inch) și iPhone 6 Plus (5,5 inch) precum și un design exterior similar, iar producția de masă ar urma să înceapă luna viitoare, au declarat sursele.

Force Touch, o tehnologie care a debutat pe Apple Watch și cel mai nou model de Macbook, măsoară presiunea aplicată pe displayul telefonului astfel că utilizatorii pot activa noi funcții în cadrul sistemului de operare și al aplicațiilor. Prin introducerea Force Touch pe telefoanele iPhone, Apple speră să-și păstreze avantajul față de rivalii precum Samsung Electronics Co., care recent a lansat o nouă versiune de telefoane Galaxy cu un ecran lateral.

Citeşte şi:

Ce truc ieftin folosește Apple ca să mărească autonomia bateriei pe iPhone


×
Subiecte în articol: Apple iphone
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close