Antena 3 CNN High Tech FaceBook s-a "schimbat la faţă". Vezi îmbunătăţirile aduse site-ului de socializare

FaceBook s-a "schimbat la faţă". Vezi îmbunătăţirile aduse site-ului de socializare

FaceBook s-a "schimbat la faţă". Vezi îmbunătăţirile aduse site-ului de socializare
06 Dec 2010   •   18:52

FaceBook a prezentat, luni, noul look al site-ului, cu un alt aspect al paginilor de profil şi alte funcţii care au menirea (dacă mai era nevoie) de a-i menţine dependenţi pe utilizatori de reţeaua socială, scrie T3.com.

Cele mai noi fotografii etichetate ale utilizatorului (tag, n.r.) apar în fruntea paginii principale, aşa că momentele jenante nu mai pot scăpa privrilor curioase, doar dacă le este îndepărtată eticheta.

Informaţiile de la info sunt acum mai evidente, cu link-uri în general vizuale şi nu tip text, care arată preferinţele fiecăruia în materie de filme, muzică sau cărţi.

În plus, în partea din dreapta, apare o nouă secţiune denumită „featured friends” , care se traduce prin o mai uşoară reîmprospătare a listei de prieteni. Prin urmare, utilizatorii îşi pot aranja mai uşor listele de prieteni, chiar şi pe categorii.

Mai multe despre noul profil FaceBook pot fi descoperite chiar pe site-ul de socializare, care le şi explică utilizatorilor noutăţile. În plus, mai jos avem şi un clip de prezentare în acest sens.

 

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close