Antena 3 CNN High Tech Google+ a depăşit 400 de milioane de utilizatori în doar 12 luni de la lansare

Google+ a depăşit 400 de milioane de utilizatori în doar 12 luni de la lansare

Google+ a depăşit 400 de milioane de utilizatori în doar 12 luni de la lansare
Sursa foto: Foto: geekword.net
de N.B.    |    18 Sep 2012   •   15:12

Google+, reţeaua de socializare a gigantului IT Google, a depăşit 400 de milioane de membri, informează Vic Gundotra, vice preşedinte al departamentului Engineering, citat de Mashable.

Gundotra a postat anunţul pe profilul său de Google+, spunând că este încântat de această reuşită şi de faptul că reţeaua a ajuns la un număr de peste 100 de milioane de utilizatori activi pe lună.

Apărută ca o alternativă pentru mult mai populara Facebook, reţeaua de socializare realizată de Google creşte într-un ritm foarte bun. Comparativ, însă, Facebook a avut 955 de milioane de utilizatori activi în luna iulie.

Metodologiile de numărare a utilizatorilor activi sau a numărului total de utilizatori fac din compararea cifrelor celor două reţele de socializare o sarcină foarte dificilă, însă se estimează că Facebook este de aproximativ zece ori mai mare.

Avantajul reţelei lui Marc Zuckerberg ar putea părea liniştitor însă trebuie remarcat că Google+ a ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi în doar 12 luni de la lansare, în timp ce Facebook a făcut acest lucru în patru ani.

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close