Antena 3 CNN High Tech Google GRINCH vrea să fure sărbătorile de iarnă?

Google GRINCH vrea să fure sărbătorile de iarnă?

Google GRINCH vrea să fure sărbătorile de iarnă?
20 Noi 2012   •   14:47

Nu credeţi? Verificaţi ultima versiune a telefonului Android! Luna decembrie a dispărut cu totul de pe gadgeturile care operează ultima versiune a sistemului Google Android, din cauza unei erori de programare.

"Google Grinch" chiar a furat Crăciunul, noaptea de Revelion, chiar şi ziua de naştere a celor care o sărbătoresc în luna decembrie.

În mod particular, eroarea afectează aplicaţia People, cea care înmagazinează informaţiile contactelor de pe dispozitivele dotate cu sistemul Android.
Ultimul upgrade la sistemul de operare, versiunea 4.2 Jelly Bean, a stârnit rumoare printre utilizatori. Calendarul sare direct din luna noiembrie 2012 la ianuarie 2013!

Cei mai cârcotaşi au înaintat cereri amuzante celor de la Google.
"Dragă Google, noi aici, iubim luna decembrie şi te rugăm frumos să ne-o dai înapoi. Acum! Cum adică nu înţelegi?! Repune decembrie în calendar, te rugăm din nou! L-am ruga pe Moş Crăciun să ne redea luna decembrie, dar din păcate Moşul nu vine decât, culmea, în luna decembrie, pe care tu ne-ai furat-o. Acum înţelegi?"

Din fericire, nu toate calendare Google sunt afectate de această greşeală. Aşa cum spuneam mai sus, singura care este pusă la zid este aplicaţia "People App".

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close