Antena 3 CNN High Tech RIM oferă aplicaţii gratuite utilizatorilor BlackBerry, ca scuze pentru întreruperea serviciilor

RIM oferă aplicaţii gratuite utilizatorilor BlackBerry, ca scuze pentru întreruperea serviciilor

RIM oferă aplicaţii gratuite utilizatorilor BlackBerry, ca scuze pentru întreruperea serviciilor
de N.B.    |    18 Oct 2011   •   10:58

Research In Motion a anunţat că va oferi utilizatorilor de BlackBerry un set de aplicaţii disponibile pentru download gratuit începând de miercuri. RIM a anunţat gestul ca o încercare de a-şi cere scuze clienţilor pentru cele trei zile în care serviciile BlackBerry au fost indisponibile, scrie New York Times.

RIM va oferi fiecărui utilizator de BlackBerry un fond de o sută de dolari pentru a-şi cumpăra aplicaţii pentru telefonul mobil.

Compania din Canada a dat publicităţii o listă de 12 aplicaţii care vor fi disponibile pentru download, urmând ca lista să fie completată până miercuri.

Deşi campania RIM ar putea să trezească interesul utilizatorilor de BlackBerry pentru aplicaţiile disponibile în BlackBerry App World, ar putea avea şi un efect neprevăzut făcând evidentă inferioritatea ofertei de aplicaţii pentru dispozitivele RIM, în comparaţie cu cea pentru produsele Apple sau Android.

Pentru corporaţii sau clienţii guvernamentali, RIM va asigura suport tehnic gratuit timp de o lună.

Impactul financiar asupra companiei, care nu a reuşit să îşi atingă ţintele propuse în acest domeniu, sunt încă neclare. La nivel mondial, există aproximativ 70 de milioane de utilizatori de BlackBerry, însă nu se cunoaşte suma la care se va ridica totalul aplicaţiilor gratuite pe care le va plăti RIM.

×
Subiecte în articol: Blackberry aplicatii
Parteneri
Circulaţie îngreunată la metrou, pe Magistrala 2
x close