Antena 3 CNN Life Știinţă Descoperire ULUITOARE făcută de roverul Curiosity pe Marte. "Este o rozătoare, fotografiată printre roci"

Descoperire ULUITOARE făcută de roverul Curiosity pe Marte. "Este o rozătoare, fotografiată printre roci"

Descoperire ULUITOARE făcută de roverul Curiosity pe Marte. "Este o rozătoare, fotografiată printre roci"
de O.P.    |    03 Iun 2013   •   10:22

Un blogger japonez a descoperit silueta unei "creaturi" patrupede, surprinsă într-una dintre zecile de fotografii realizate pe planeta Marte de roverul american Curiosity. Imaginea, postată pe site-ul UFO Sightings Daily, prezintă "şobolanul marţian", care pare să fie o creatură cu patru picioare şi o coadă, printre rocile de pe Marte.

Potrivit textului care însoţeşte fotografia, creatura "pare să semene cu un rozător, dar poate fi şi o şopârlă", informează huffingtonpost.com.



Presupusul "şobolan marţian" nu trebuie confundat însă cu o altă imagine controversată descoperită în luna decembrie. O imagine realizată de roverul Curiosity în situl "Rocknest" în septembrie 2012 arată o siluetă care seamănă cu cea a unei veveriţe.

Potrivit UFO Sightings Daily, acea imagine ar putea fi rezultatul unui experiment desfăşurat de NASA pe planeta roşie. Noua imagine descoperită de bloggerul japonez ar putea fi tot un rezultat al unui experiment desfăşurat de NASA sau o aliniere întâmplătoare a unor roci, afirmă jurnaliştii de la Huffington Post.

×
Subiecte în articol: roverul Curiosity Marte
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close