Antena 3 CNN Actualitate Cultură Un fotograf ROMÂN a făcut Dealurile Moldovei celebre în lumea întreagă

Un fotograf ROMÂN a făcut Dealurile Moldovei celebre în lumea întreagă

Un fotograf ROMÂN a făcut Dealurile Moldovei celebre în lumea întreagă
Sursa foto: Foto: momenteletale.blogspot.com
02 Mar 2012   •   13:34
O fotografie cu Dealurile Moldovei, realizată de un român, a fost publicată în ediţia internaţională a revistei Naţional Geographic. Intitulată „A Walk in the Clouds”, imaginea surprinde un apus de soare în satul sucevean Moara Carp.

Fotograful se numeşte Gabriel Marian.

În aceste momente, simt o bucurie cumulată : o dată pentru că am avut parte de încă o împlinire personală şi apoi pentru ca am reuşit să aduc zona în care locuiesc în atenţia întregii lumi.

Cred că asta ar trebui să facem cu toţii, fotografii romani (începători sau avansaţi, cunoscuţi mai mult sau mai puţin), pentru a arăta şi demonstra tuturor că România este (şi) o ţară cu locuri şi peisaje extraordinare, de o unicitate aparte.

Dacă editorilor de la National Geographic le-a atras atenţia aceasta fotografie şi, implicit, ceea ce este reprezentat în ea - un sat de oameni gospodari situat la câţiva kilometri de Suceava, ROMANIA - cred că ne putem aştepta ca şi altora să le placă aceste locuri şi, de ce nu, chiar să-şi dorească să le viziteze”, spune fotograful pe blogul său.






×
Subiecte în articol: fotografie National Geographic
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close