Antena 3 CNN Timp liber Film "Larry Crowne"- un nou film cu Tom Hanks şi Julia Roberts, în rolurile principale

"Larry Crowne"- un nou film cu Tom Hanks şi Julia Roberts, în rolurile principale

"Larry Crowne"- un nou film cu Tom Hanks şi Julia Roberts, în rolurile principale
Sursa foto: Foto: juliarobertsforums.com
17 Mar 2011   •   15:16

Înconjurat de lună şi luat cu asalt pe plajele din Normandia, Tom Hanks reuşeşte să supravieţuiască pe o insulă pustie. Imediat cum vine vara, el se înscrie la un colegiu, unde o va avea ca profesoară pe Julia Roberts, potrivit Yahoo News.

Filmul "Larry Crowne", în care joacă Tom Hanks şi Julia Roberts este o comedie romantică, despre un bărbat de vârstă mijlocie care trebuie să-şi refacă viaţa după ce a fost dat afară de la locul de muncă. Regia este semnată de Hanks.

În film, Larry Crowne (interpretat de Tom Hanks) joacă rolul unui tip obişnuit, care până când a fost concediat de la serviciu, era un lider de echipă extraordinar, la compania pentru care lucrase de când era în armată. Confuz cu ceea ce trebuia să facă mai departe, decide că singura sa posibilitate este să termine un liceu.

La sfatul prietenilor, urmează aceste cursuri, unde o are ca profesoară pe Mercedes Tainot, interpretată de Julia Roberts. Pe ea însă, profesia o epuizează în cele din urmă, dar îşi găseşte un nou loc de muncă, atât pentru ea, cât şi pentru Larry.

Aceasta este pentru a doua oară când Tom Hanks şi Julia Roberts au jucat împreună într-un film, după "Charlie Wilson's War", din anul 2007. Amândoi au obţinut nominalizări la Golden Globe pentru activitatea lor din acest film.

De asemenea, este pentru a doua oară când Hanks a regizat un film, deşi în cei 11 ani de la debutul său în acest domeniu a făcut episoade din mini-seria "De la Pământ la Lună" şi "Band of Brothers".

 

×
Subiecte în articol: Julia Roberts profesoara
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close