Antena 3 CNN Timp liber Film Premieră pentru Cioabă. Regele ţiganilor s-a făcut regizor de film

Premieră pentru Cioabă. Regele ţiganilor s-a făcut regizor de film

Premieră pentru Cioabă. Regele ţiganilor s-a făcut regizor de film
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    18 Oct 2012   •   11:31

Sibienii nu s-au înghesuit să vadă filmul regizat de Regele Cioabă, "Adevărul despre Holocaust", care a rulat la festivalul Astra Film. În sală au fost doar câteva zeci de spectatori au urmărit pelicula.

Totuşi, acest lucru nu l-a descurajat pe regizorul debutant, care se pregăteşte să se aşeze din nou în spatele camerelor de filmat.

"Aceste lucruri pe care le-aţi văzut, mărturiile... deci, eu am plâns împreună cu aceşti oameni, am simţit suferinţa lor şi cred că asta m-a făcut să continui şi vreau să le mulţumesc tuturor. Şi dedic acest succes supravieţuitorilor, pentru că meritul este al lor", a spus Florin Cioabă, regizorul filmului "Adevărul despre Holocaust".

Nu mulţi împărtăşesc însă interesul Regelui Cioabă pentru Holocaust. Mai puţin de jumătate dintre scaunele din sala de cinematograf au fost ocupate, iar cei care au mers să vadă filmul nu au regretat.

Filmul documentar are 45 de minute.

Şi Florin Cioabă este mândru de felul în care s-a descurcat în postura de regizor, aşa că pregăteşte acum un nou film, care se va numi "Mişcarea Creştină în Rândul Romilor". Juriul festivalului internaţional Astra Film va anunţa duminică câştigătorii.







×
Subiecte în articol: Regele Cioaba
Parteneri
Câți bani vor primi românii în plus, în mână, după majorarea salariului minim
x close