Antena 3 CNN Timp liber Film Vera Farmiga şi Mark Strong, protagonişti în noul film al lui Nae Caranfil

Vera Farmiga şi Mark Strong, protagonişti în noul film al lui Nae Caranfil

Vera Farmiga şi Mark Strong, protagonişti în noul film al lui Nae Caranfil
Sursa foto: Foto: newsletter.uaic.ro
10 Aug 2011   •   18:02

Closer to the Moon”, noul film al lui Nae Caranfil, o dramă a cărei acţiune se petrece în perioada comunistă a României, îi va avea protagonişti pe Vera Farmiga, nominalizată anul trecut la Oscar pentru rolul din „Sus, în aer”, şi Mark Strong, cunoscut pentru rolurile din „Sherlock Holmes” şi „RocknRolla”, informează Mediafax.

Actorul britanic Mark Strong îl va interpreta pe Max Rosenthal, un fost şef al unei unităţi de investigaţii a poliţiei bucureştene, care jefuieşte o bancă alături de câţiva amici, asigurând trecătorii că totul face parte dintr-un film. Ei sunt prinşi, judecaţi şi condamnaţi la moarte, dar numai după ce reconstituie jaful pentru un film de propagandă.

Actriţa americană Vera Farmiga o va interpreta pe fosta iubită a lui Max. Ea se întoarce de la Moscova, acolo unde şi-a terminat studiile, tocmai când are loc drama de la Bucureşti.

Producătorul filmului „Closer to the Moon” este Michael Fitzgerald, cel care a lucrat şi la „The Pledge”, „The Three Burials of Melquiades Estrada” şi „In the Electric Mist”.

De-a lungul carierei sale, Nae Caranfil a mai regizat filme precum „Asfalt Tango” (1995), „Filantropica” (2002) şi „Restul e tăcere” (2007).

×
Parteneri
Condiția prin care pensionarii pot primi puncte suplimentare
x close