Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lady Gaga a ajuns în România. Primul INCIDENT în care a fost implicată artista

Lady Gaga a ajuns în România. Primul INCIDENT în care a fost implicată artista

Lady Gaga a ajuns în România. Primul INCIDENT în care a fost implicată artista
Sursa foto: Foto: Mediafax/ AFP
de O.P.    |    15 Aug 2012   •   14:46

Lady Gaga, care va susţine un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, joi seară, s-a cazat miercuri la Athénée Palace Hilton din Capitală, al[turi de staff-ul său.

UPDATE14:42 - După mai bine de trei ore de "somn de frumuseţe" într-unul din autocare, Lady Gaga a coborât salutând fanii şi semnând autografe, spre deliciul acestora.

Încă de la ora 11.00 autocarele sunt prezente în faţa hotelului, dar abia la 14.36 s-a întâmplat momentul mult aşteptat de fanii prezenţi.

Unul dintre paparazzi a încercat să pozeze sub fusta artistei, însă bodyguardu-ul s-a enervat, l-a lovit pe acesta şi i-a smult aparatul de fotografiat din mână.

Lady Gaga a fost foarte prietenoasă atunci când a ieşit din autocar, s-a oprit pentru câteva momente şi a dat şi autografe, dar s-a şi pozat cu fanii.


În jurul orei 11.00, s-a creat o diversiune: din unul dintre autocare a coborât o tânără blondă, îmbrăcată în negru, purtând ochelari fumurii şi semănând foarte mult cu diva americană, aceasta intrând în hotel.

Deocamdată, doar două admiratoare ale artistei se află în faţa hotelului, una dintre ele fiind foarte emoţionată de posibila întâlnire cu diva.

Show-ul lui Lady Gaga se anunţă a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă - una dintre cele mai mari din lume -, continuând cu detaliile de producţie şi terminând cu culisele, unde va fi amenajată una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial.

Oaspete de seamă în culise va fi şi Fozzi, căţelul artistei, care, la rândul său, va avea parte de un tratament special. Lady Gaga şi Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în "vanity room" - şedinţe de masaj şi tratamente de înfrumuseţare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreaţă.



×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close