Antena 3 CNN Life 12 obiecte cauzatoare de cancer pe care trebuie să le scoți din dormitor cât mai repede!

12 obiecte cauzatoare de cancer pe care trebuie să le scoți din dormitor cât mai repede!

12 obiecte cauzatoare de cancer pe care trebuie să le scoți din dormitor cât mai repede!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
14 Noi 2018   •   19:17

Transformarea dormitorului intr-un spatiu ferit de contaminanti este o sarcina dificila, si in special costisitoare, asa cel mai bine este sa incepi cu schimbari marunte. Orice schimbare in bine se va reflecta in mod automat asupra sanatatii. Tu decizi cu ce incepi – poate fi schimbarea saltelei, sau inlocuirea asternuturilor pentru pat.

Iata o lista cu 12 obiecte si produse cancerigene pe care trebuie sa le scoti cat mai repede din dormitor.

Inlocuieste pernele si fetele de perna cu materiale organice

Majoritatea oamenilor considera ca pernele si fetele de perna din bumbac sunt mai sigure decat cele din material sintetic, dar adevarul este ca industria bumbacului foloseste 25% din toate insecticidele si 14% din toate pesticidele utilizate la nivel global. Daca iti poti permite investitia, inlocuieste pernele si lenjeria de pat cu echivalente din materiale organice.

Inlocuieste sau scoate toate tesaturile sintetice din dormitor

Materialele sintetice sunt fabricate din termoplastice, care emana molecule de plastic atunci cand sunt expuse la caldura. Daca porti haine non-sifonabile, inhalezi formaldehide periculoase, asa ca cel mai indicat este sa iti schimbi garderoba cu o alta confectionata din materiale organice.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close