Antena 3 CNN Life A avut o ultimă dorință înainte să moară: să-și țină soția de mână. E incredibil ce s-a întâmplat când s-au atins

A avut o ultimă dorință înainte să moară: să-și țină soția de mână. E incredibil ce s-a întâmplat când s-au atins

A avut o ultimă dorință înainte să moară: să-și țină soția de mână. E incredibil ce s-a întâmplat când s-au atins
Sursa foto: sursa foto: telegraph.co.uk
24 Oct 2017   •   13:49

Ajuns la sfârșitul vieții, un bărbat de 92 de ani a avut o ultimă dorință: să-ți țină soția de mâna.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 66 de ani. Ajunși la bătrânețe, problemele de sănătate au venit peste amândoi soții. Cei doi se aflau internați în același spital, dar la secții și etaje diferite, potrivit telegraph.co.uk.

Bărbatul avea o afecțiune gravă la inimă, în stadiu terminal, iar femeia, în vârsta de 95 de ani, era tratată pentru unele fracturi. Când a simțit că sfârșitul e aproape, bărbatul i-a rugat pe medici să-i îndeplinească ultima dorință. El și-a dorit să-și strângă soția de mână pentru ultima dată. Așa se face că medicii au făcut tot posibilul să-i îndeplinească dorința. Au adus-o pe soția sa cu targa în salonul acestuia.

Așezați unul lângă celălalt, bărbatul a luat mâna soției și cu lacrimile pe obraz i-a spus: „Te iubesc! Îți mulțumesc că am făcut parte din viața ta și că m-ai făcut un om mai bun!” Acestea au fost și ultimele sale cuvinte, pentru că imediat el și-a dat ultima suflare.

Povestea emoționantă a făcut înconjurul lumii.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close