x close

Fii alături de noi!

8 semne ca esti indragostit

de 29 Ian 2014   •   15:38 Comenteaza
8 semne ca esti indragostit 132
 

E un sentiment frumos sa fii indragostit. Mai mult, iti trebuie curaj sa recunosti si sa-ti marturisesti sentimentele in fata persoanei iubite. Pana sa ajungi, insa, sa-i spui ceea ce simti, fara sa vrei ai transmis nenumarate mesaje prin actiunile pe care le-ai facut.

Iata 8 semne care te tradeaza ca esti indragostit.

1. Pastrezi ceva de la persoana pe care o indragesti Atunci cand iubesti pe cineva, vrei sa fii tot timpul alaturi de el/ea. Iar daca acest lucru nu se poate, incerci sa pastrezi ceva de-al lui/ei. Un pix, un creion, chiar si o cartela de metrou pe care a vrut sa o arunce. Pentru tine inseamna un obiect care a apartinut persoanei iubite.

2. Ai tot timpul timp pentru ea Indiferent daca e zi sau noapte, daca esti sau nu ocupat, daca persoana respectiva iti cere ceva, ii sari imediat in ajutor. Ai face orice, numai sa petreci ceva timp alaturi de el/ea.

Citeste continuarea aici.

 

poza

Actualitate

Deszăpezirea în Constanţa, în mare impas

Regia Judeţeană de Drumuri Constanţa nu poate cumpăra materiale necesare pentru deszăpezire şi nici combustibil, pentru că are conturile blocate, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa...

27 Noi 2015  •  22:42

sati