Antena 3 CNN Life Legatura incredibila dintre muraturile romanesti si cancer. Iti vei schimba total parerea despre consumul lor

Legatura incredibila dintre muraturile romanesti si cancer. Iti vei schimba total parerea despre consumul lor

Legatura incredibila dintre muraturile romanesti si cancer. Iti vei schimba total parerea despre consumul lor
de O.P.    |    28 Noi 2014   •   13:01

Muraturile romanesti se pare ca ar avea o serie de prorpietati care le fac sa fie un bun aliat impotriva cancerelor. Aceste preparate, in special facute in saramura, fara otet, par sa actioneze benefic asupra organismului uman, pe mai multe nivele, fiinc indicate in prevenirea unor cancere. Asadar, consumate in cantitati moderate, nu peste masura, muraturile imbunatatesc foarte mult digestia.

Medicii consiliaza ca muraturile ar trebui consumate dupa o masa bigata in carne si grasimi, pentru ca substantele nocive sa fie eliminate din corp in cantitate mi mare si sa nu fie resorbite.

Mai mult decat atat, castravetii murati sunt foarte bogati in fibre care ajuta procesul digestiv si lupta impotriva cancerului. Tot castravetii murati contin foarte multi antioxidanti si lupta activ impotriva radicalilor liberi. Acesti radicali liberi sunt implicati in procesul de imbatranire al organismului si in sporirea sensibilitatii acestuia.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close