Antena 3 CNN Life Toate gospodinele trebuie să știe asta! Cu ce trebuie să freci cada, gresia, blatul din bucătărie și chiuveta ca să fie imaculate!

Toate gospodinele trebuie să știe asta! Cu ce trebuie să freci cada, gresia, blatul din bucătărie și chiuveta ca să fie imaculate!

Toate gospodinele trebuie să știe asta! Cu ce trebuie să freci cada, gresia, blatul din bucătărie și chiuveta ca să fie imaculate!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
28 Iun 2018   •   20:05

Curățenia întregii case nu este cea mai ușoară muncă deoarece anumite zone necesită mai multe insistență. Fie că facem curat în casă în mod frecvent sau la intervale mai lungi de timp, trebuie să apelăm la câteva trucuri pentru a ne ușura munca, dar și pentru a economisi bani și foarte mult timp.

Pentru fiecare zonă a casei există diferite trucuri care ajută la sporirea nivelului de curățenie, astfel că mai jos vă vom prezenta cele mai eficiente și ieftine metode de curăţare a zonelor „problematice” din casă.

Iată cele mai bune metode care te vor ajuta să faci curat în casă:

Gresia:
Gresia se curată foarte uşor dacă veţi dilua într-un litru de apă 2-3 linguri de amoniac. După ce aţi amestecat bine, înmuiați buretele şi frecaţi uşor zonele murdare. Lăsaţi să acţioneze câteva minute apoi clătiţi cu apă călduţă. Gresia, dar şi rosturile dintre plăci se vor curată că ca printr-o minune în doar câteva momente.

Continuarea, pe acasainro.com.

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close