Antena 3 CNN Politică Află ce planuri are Geoană pentru viitor. Va renunţa sau nu la viaţa politică?

Află ce planuri are Geoană pentru viitor. Va renunţa sau nu la viaţa politică?

Află ce planuri are Geoană pentru viitor. Va renunţa sau nu la viaţa politică?
Sursa foto: Foto: inpolitics.ro
de O.P.    |    23 Noi 2011   •   05:53

Mircea Geoană s-a rezumat la a spune, referindu-se la planurile sale de viitor, că rămâne fidel ideilor sale politice şi nu se va retrage din viaţa politică.

Mircea Geoană: "Vreau să vă asigur că viaţa mea politică va continua. Cu o parte din aceşti colegi ai mei am să mă reîntâlnesc într-o formă sau alta, în politică. Cu alţii nu mă voi mai întâlni niciodată pentru că nu merită să mai fie în politică''.

Vă reamintim că Mircea Geoană a fost exclus din PSD, în urma deciziei luate de CEx, marţi seară, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

Surse din CExN au declarat că au votat împotriva propunerii de excludere a lui Geoană: Ion Prioteasa (PSD Dolj), Oana Mizil (PSD Călăraşi), Adrian Popescu (PSD Giurgiu), Marian Vanghelie (PSD Bucureşti) şi Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), potrivit Mediafax.

S-au abţinut Silvian Ciupercă (PSD Ialomiţa), Bunea Stancu (PSD Brăila) şi preşedinta PSD Sector 6.

Conform Statutului PSD, CEX poate decide excluderea unui membru de partid care are funcţii de conducere sau face parte din Consiliul Naţional cu două treimi din voturi.

Comitetul Executiv are 58 de membri cu drept de vot, pentru excluderea lui Geoană fiind necesare cel puţin 39 de voturi.




×
Subiecte în articol: Mircea Geoană PSD
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close