Antena 3 CNN Politică Antonescu: Pe 7 aprilie vom anunţa candidatul USL la preşedinţie şi la funcţia de premier

Antonescu: Pe 7 aprilie vom anunţa candidatul USL la preşedinţie şi la funcţia de premier

Antonescu: Pe 7 aprilie vom anunţa candidatul USL la preşedinţie şi la funcţia de premier
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    15 Mar 2012   •   10:48

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri seara, că pe 7 aprilie va fi oficializat candidatul comun al USL la alegerile prezidenţiale, cât şi la funcţia de prim-ministru.

"Avem pe 7 aprilie convocate trei congrese în care vom oficializa candidatul la preşedinţie al acestei Uniuni - comun, candidatul pentru prim-ministru al acestei Uniuni - comun", a declarat Crin Antonescu, la Antena 3, potrivit Agerpres.

În plus, Antonescu a reiterat că în USL există tensiuni cu privire la desemnarea candidaţilor la alegerile locale, însă a precizat că negocierile pe subiectele mari sunt închise.

"Da, sunt tensiuni mai peste tot, atenţie însă nu scoateţi din context şi nu înţelegeţi greşit, sunt tensiuni cum este tensiunea într-un organism viu, corp viu. Marile subiecte de negociere ale acestei alianţe sunt închise. Luni vom nominaliza candidaţii (...) la preşedinţia consiliilor judeţene şi la municipiile reşedinţe de judeţ. Sunt stabiliţi, sunt conveniţi, sunt acceptaţi de toate cele trei formaţiuni, după discuţii, după competiţie, după gândit şi răzgândit", a precizat liderul liberalilor.

Antonescu a arătat că partidele din USL vor candida împreună în tot ciclul de alegeri - locale, parlamentare şi prezidenţiale.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close